Azonosító: 18711

G21 BBQ big grillsütő (6390302)

49.990 Ft
499
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
499
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

A G21 BBQ big grillsütő (6390302) kiváló választás grillezéshez, füstöléshez, lassú főzéshez és melegítéshez. Sokoldalú használhatósága miatt az egyik legnépszerűbb grillsütővé nőtte ki magát. Családi és baráti összejöveteleken, kerti partikon nem fog csalódást okozni Önnek. 

Könnyedén készíthet vele kisebb és nagyobb mennyiségű különböző sült húsokat, zöldségeket, gasztronómiai specialitásokat. A grillsütő tökéletesen alkalmas kenyerek és pizzák sütésére, valamint hideg és meleg füstölésre

A grill használható faszénnel, brikettel vagy fával. Bükkfa, nyírfa, tölgyfa használata ajánlott a füstöléshez. A nagy kerti grillsütő 1-1,2 mm vastag acéllemezből készült, amely tűzálló fekete festékkel van bevonva. Beépített hőmérője segítségével egyszerűen nyomonkövetheti a grillsütő belső hőmérsékletét. 

Szerkezete lehetővé teszi a kamrák külön használatát, melyekben a légeloszlás egyenletes. Kerekei segítségével könnyen mozgatható. Méreteinek köszönhetően praktikusan tárolható. Kéménye fedeles, amely megvédi a grillsütőt az esőtől. 

Magassága 145 cm, szélessége 70 cm, hosszúsága 126 cm. Súlya: 35 kg.

Méretek

  • Hosszúság: 1260 mm
  • Szélesség: 700 mm
  • Magasság: 1450 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 30

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Üzemmódok

G21

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz