3x SuperShop pont
 

Azonosító: 36113

Grill Chef faszenes gömbgrill 43 cm (11103)

23.890 Ft
714
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
714
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Grill Chef faszenes gömbgrill 43 cm (11103)

Ideális 6 fő számára. Zománcozott elemei könnyedén tisztán tarthatók. Anyaga:acél. 2 kereke lehetővé teszi a grillkocsi egyszerű mozgatását. A gömbgrill 92 cm magas, szélessége 63 cm, hossza 52 cm. A rács átmérője 43 cm. Szellőztető rekesszel ellátott.

Méretek

  • Átmérő: 430 mm
  • Szélesség: 630 mm
  • Magasság: 920 mm
  • Mélység: 520 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Üzemmódok

GRILL CHEF

GRILL CHEF

Grill Chef: a márka, amelyik minden alkalommal fantasztikus grill élményt nyújt. A Grill Chef különösen a fiatalokat célozza meg termékeinek egyedi jellemzőivel és egyszerű kialakításával.  A Grill Chef termékek között mindent megtalálhat, ami a grillezéshez szükséges.


A Grill Chef kínálatában szereplő áruk megfelelnek az alkalmazandó szabványoknak, így a biztonság és megbízhatóság egyaránt garantált a legkedvezőbb ár/érték arány mellett. A széles termékválasztékból mindenki könnyen megtalálhatja a megfelelő eszközt egy baráti-, vagy családi grillezéshez, legyen szükség akár grillkocsira vagy gázgrillre.

 

Bővebben a GrillChef termékekről

Üdvözöljük az igazi grillmesterek világában, ahol a Grill Chef főszerepet játszik az ízletes és emlékezetes sütögetések elkészítésében. A Grill Chef márkával kapcsolatban az emberek szemeiben a kiváló minőségű grilltermékek, a megbízhatóság és a stílusos design képe elevenedik meg. Azok, akik választják ezt a márkát, tudják, hogy egyenrangú partnerre találtak a konyhai és kerti kulináris kalandjaik során.

A Grill Chef nem csak egy márkanevet képvisel, hanem egy egész életérzést, ahol a barátok és a család körében eltöltött idő, az ízek és aromák ünneplése kerül középpontba. A grillezés már nem csak egy ételkészítési módszer; egy összetett élmény, ahol a Grill Chef szerepe kiemelkedő. A márka története mélyen gyökerezik a sütögetés iránti szenvedélyben és a fogyasztók kielégítésében.

A Grill Chef grillsütők kiemelkednek a piacon az innovatív dizájn és a kifogástalan működés terén. Minden egyes termék úgy kerül kialakításra, hogy azok minden szinten megfeleljenek a grillrajongók igényeinek, legyen szó akár a hétvégi ház körüli grillezésről, akár egy nagyobb baráti összejövetelről. A Grill Chef grillsütők nem csak funkcionálisak, de esztétikailag is lenyűgözők, biztosítva, hogy minden kerti party központi elemei legyenek.

A márka kerámia grillsütői különösen népszerűek a grillenthusiasták körében, akik értékelik a magas hőmérsékleten való egyenletes sütés lehetőségét és az ízek maximális megőrzését. A Grill Chef gázgrillek is nagy népszerűségnek örvendenek, amelyek a gyors felmelegedés és az egyszerű hőszabályozás révén biztosítják a kifogástalan végeredményt.

Nem számít, hogy Ön egy tapasztalt grillező, vagy csak most ismerkedik ezzel a kulináris művészettel, a Grill Chef minden szinten támogatja és inspirálja Önt. A márka által kínált számos termék és tartozék biztosítja, hogy minden alkalommal, amikor a Grill Chef  készülékeit használja, a végeredmény mindig tökéletes legyen.

Több évtizedes tapasztalattal a háta mögött a Grill Chef továbbra is arra törekszik, hogy termékei és szolgáltatásai folyamatosan megfeleljenek vagy felülmúlják vásárlóik elvárásait. Csak egy dolog van, amit a márka komolyabban vesz, mint a termékek minőségét: az Ön elégedettségét. A Grill Chef minden egyes terméke mögött állva a márkának ez a küldetése és szenvedélye motiválja, hogy a legjobb grillezési élményt nyújtsa Önnek és szeretteinek minden egyes alkalommal.

Merüljön el a Grill Chef világában, és tapasztalja meg azt a kivételes minőséget és odaadást, amit ez a márka hoz az Ön udvarára és otthonába.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz