Azonosító: 00531

Rothenberger Industrial Mini gázgyújtó

790 Ft
db

A ​Rothenberger Industrial Mini gázgyújtó nagyon jól felhasználható otthon és a ház körül, kempingezőknek, túrázóknak. Piezoelektromos gyújtással, billentyűbiztosítóval, telítettségmutatóval rendelkezik. A készülék újratölthető.
A termék több színben kapható, amely a termékképeken látható. Amennyiben szeretne színt választani, a fizetési folyamat végén található megjegyzés rovatban kérjük jelezze.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 160 mm

Műszaki adatok

  • Gáztípus: PB-gáz
  • Súly (kg.): 0.04

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak.
  • Piezo gyújtás
Rothenberger Industrial

Rothenberger Industrial

Rothenberger Industrial - Több mint 60 éve a Rothenberger világszerte vezető szerepet tölt be az innovatív és technológiailag igényes csőszerelő szerszámok és gépek gyártása területén. A cég teljes körű megoldást kínál a csőszerelési anyagok installálása, kiegészítő szolgáltatások valamint a karbantartási munkálatok esetén. A Rothenberger által gyártott, több mint  5.000 termékkel a világ legnagyobb prémium kategóriás csőszerelési szerszámok és gépek kínálatát nyújtja.  A PrimaNeten is megtalálhatóak Rothenberger Industrial hőlégbefúvókRothenberger Industrial gázgyújtók és gasztrofáklyákRothenberger Industrial gázgyrezsókRothenberger Industrial kemping főzőkRothenberger Industrial kemping lámpákRothenberger Industrial grill tartozékokRothenberger Industrial forrasztókRothenberger Industrial perzselők, égőfejek...

Változatok

Kapcsolódó termékek

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz