2x SuperShop pont
 

Azonosító: 08428

Barbecook gázgrill takaróponyva large

24.990 Ft
19.992 Ft
Megtakarítás: 4.998 Ft
398
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
398
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Barbecook gázgrill takaróponyva használható a nagyobb méretű, gázgrill készülékek takarására. Az anyaga poliészter 600D, aminek kiváló a rugalmassága és szakadásállósága. 

​A Barbecook gázgrill takaróponyva egy speciális víztaszító, légáteresztő szövetből készült így nem is penészesedik. A borító ponyva szélállóságát az alján lévő rögzítőkötelek biztosítják. A színtartóssága 2 év. 

A Barbecook gázgrill takaróponyva a tökéletes burkolat, melynek védelmében gond nélkül kint maradhat grillkészüléke a szabadban. Egy személy is könnyedén kezelheti. A Barbecook grill tartozékok tartós, időtálló anyagokból készülnek az optimális minőségi követelményeknek megfelelően.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 560 mm
  • Szélesség: 1500 mm
  • Magasság: 1050 mm

Műszaki adatok

  • Egyéb adatok: anyaga: poliészter 600D
  • Súly (kg.): 1.1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Barbecook

A Barbecook® grillkészülékeket és eszközöket a belga Saey Home & Garden cég gyártja, mely 1907-ben alakult mint acélkereskedő cég és 1985 óta gyárt grillkészülékeket. A tapasztalatoknak és a folyamatos fejlesztésnek, innovációknak köszönhetően a Barbecook® grillekkel igazán gondtalan és kényelmes egy kerti parti. Felhasználóbarát megoldások sora segíti teljesebbé tenni a grill élményt. Legyen szó akár gázgrillekről, vagy faszenes grillekről, melyek begyújtását a szabadalmaztatott és nagyszerű QuickStart® rendszer segíti. Egyedi termékek kínálatukban a füstölő hordók, amelyek a különleges élményt keresők igényeit elégíti ki. A Barbecook® grilleket és tartozékokat kiemelkedő minőség, könnyű használhatóság, valamint nagyszerű ár - érték arány jellemzi. Hobbi grillezőknek és profi grillezőknek egyaránt ajánljuk - Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni! Barbecook = süt róla a szakértelem!

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz