Grill takaróponyvák

Minőségi grill takaróponyva széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában mindent összegyűjtöttünk, ami a grill szakszerű és biztonságos tárolásához szükséges lehet. Válogasson grill takaró ponyva kínálatunkból számos méretben és színben.

Rendelje házhoz a kerti sütögetés élményét, ne legyen kiváltság a kiváló pecsenyesült, grill halak és szárnyasok és zöldségek akár hétköznap sem. Készítse el a nyár legfinomabb fogásait a saját kertjében, családja és barátai körében, élvezze a kerti grillezés hangulatát akár már napokon belül! A
grill takaró választékunk többsége raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt házhoz visszük a választott grill ponyvát.

Amennyiben kérdése van, melyik
grill ponyva lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek a megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a
grill takaróponyva árakat és leárazásokat, kerti grill eszközeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Kellemes kerti főzőcskézést - sütögetést kívánunk barátok, rokonok, ismerősök körében!

Több szöveg

Z Grills Gyári Prémium Takaró Ponyva (450A/450B modellhez) Minőségi, időjárás és UV álló anyagból készített...

24.990 Ft
24.990 Ft

.

.

.

 

Z Grills Gyári Prémium Takaró Ponyva (700-as sorozathoz) Minőségi, időjárás és UV álló anyagból készített...

24.990 Ft
24.990 Ft

.

.

.

 

Z Grills Gyári Prémium ThermoTakaró (450A/450B modellhez) Minőségi, időjárás és UV álló, illetve hőálló anyagból...

39.990 Ft
39.990 Ft

.

.

.

 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz