Azonosító: 38674

Barbecook füstölőforgács tartó szett (BC-SMO-5021)

10.290 Ft
102
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
102
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Barbecook füstölőforgács tartó szett (BC-SMO-5021)

A Barbecook füstölőforgács tartó szett használatával egyedülállóan különleges íz adható a hideg füstöléssel készített ételeknek, valamint ezek az élelmiszerek hosszabb ideig is eltarthatók. A füstölőfa kiválóan használható pl: a füstölőhordókban és a tetővel ellátott grillezőkben. Alkalmazása egyszerű, egy füstölőforgács tartóspirált fel kell tölteni az apró szemű füstölőforgácsporral. A forgácspor felizzítása teamécsessel történik.

​A hideg füstölési eljárás a Barbecook füstölgő porával akár 10 órán keresztül is eltarthat. Ez a módszer a legelőnyösebben akkor végrehajtható, ha a külső hőmérséklet 24 °C és 26 °C között van, télen könnyebben elvégezhető. A hideg füstölés menetét ajánlott óránként ellenőrizni a fedél felemelésével, ez lehetővé teszi a friss oxigén bejutását, amely ösztönzi a füstölést.
 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 205 mm
  • Szélesség: 170 mm
  • Magasság: 45 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.192

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Barbecook

Barbecook

A Barbecook® grillkészülékeket és eszközöket a belga Saey Home & Garden cég gyártja, mely 1907-ben alakult mint acélkereskedő cég és 1985 óta gyárt grillkészülékeket. A tapasztalatoknak és a folyamatos fejlesztésnek, innovációknak köszönhetően a Barbecook® grillekkel igazán gondtalan és kényelmes egy kerti parti. Felhasználóbarát megoldások sora segíti teljesebbé tenni a grill élményt. Legyen szó akár gázgrillekről, vagy faszenes grillekről, melyek begyújtását a szabadalmaztatott és nagyszerű QuickStart® rendszer segíti. Egyedi termékek kínálatukban a füstölő hordók, amelyek a különleges élményt keresők igényeit elégíti ki. A Barbecook® grilleket és tartozékokat kiemelkedő minőség, könnyű használhatóság, valamint nagyszerű ár - érték arány jellemzi. Hobbi grillezőknek és profi grillezőknek egyaránt ajánljuk - Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni! Barbecook = süt róla a szakértelem!

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz