3x SuperShop pont
 

Azonosító: 12627

Grill Chef faszenes party grillkocsi (11468)

24.990 Ft
747
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
747
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Grill Chef faszenes party grillkocsi (11468) ideális megoldás 14 fős társaság ellátására. A tűztere zománcozott a jobb hőállóság érdekében, illetve a zománcozott réteg minimális ápolást igényel a nagymértékű korrózióálló tulajdonság miatt. A faszenes party grillkocsi két darab grillezőrostéllyal ellátott, melyek fa fogantyúval felszereltek, így könnyedén és biztonságosan állíthatja az Ön számára optimálisabb magasságba. A grillrács 760 mm széles és 225 mm hosszú. Az oldalsó fa polc praktikus tárolási és előkészítési helyet biztosít. A grillkocsi könnyű mozgatását két nagyméretű kerék garantálja.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 560 mm
  • Szélesség: 900 mm
  • Magasság: 1070 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 14.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül
  • Elhelyezés: Grillkocsi

Üzemmódok

GRILL CHEF

Grill Chef: a márka, amelyik minden alkalommal fantasztikus grill élményt nyújt. A Grill Chef különösen a fiatalokat célozza meg termékeinek egyedi jellemzőivel és egyszerű kialakításával.  A Grill Chef termékek között mindent megtalálhat, ami a grillezéshez szükséges.
A Grill Chef kínálatában szereplő áruk megfelelnek az alkalmazandó szabványoknak, így a biztonság és megbízhatóság egyaránt garantált a legkedvezőbb ár/érték arány mellett. A széles termékválasztékból mindenki könnyen megtalálhatja a megfelelő eszközt egy baráti-, vagy családi grillezéshez, legyen szükség akár grillkocsira vagy gázgrillre.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz