Grill

A grill egy olyan kültéri sütőeszköz, amelyet általában szabadtéren, kertben, teraszon vagy piknikeknél használnak. A grill két fő típusa a gázzal működő grill és a szén grill, és mindkettőt használják az ételek sütésére, grillezésére és füstölésére. A Primanet kínálatában számos alfaja megtalálható a kerti grilleknek.  Több mint 100 grill tematikájú termékünk között vannak PB üzemű gázgrillek, vagy földgáztüzelésű, illetve faszenes grillek, kültéri és asztali grillsütők, és minőségi Barbecook grillek is.

A grillezés az ételek készítésének folyamata a grillen, amely lehet hús, hal, zöldség, gyümölcs vagy bármilyen más étel. A grillezés lehet közvetlen és közvetett hőforrások használatával, és különböző technikákat alkalmazhatunk, például sütni, grillezni, füstölni, vagy karamellizálni.

A bográcsolás egy másik kültéri sütési módszer, amelyet általában tábortűznél vagy bográcsfőzőnél használnak. A bográcsolás főleg a magyaros ételeket kedvelők körében népszerű, és olyan ételeket készíthetnek benne, mint a gulyásleves, a pörkölt vagy a halászlé.

A kerti sütögetés általában egy szabadban tartott társasági rendezvény barátokkal, rokonokkal, ahol grilleznek, bográcsolnak, vagy más módon készítenek ételt szabadtéren. A kerti sütögetés kiváló alkalom a családok és barátok összegyűjtésére, és az ételek készítése és fogyasztása is lehet egy kellemes élmény. 

Az eszközök, amelyeket használnak ezekhez a tevékenységekhez, általában magukban foglalják a grillt vagy a bográcsot, a szerszámokat (pl. spatulák, fogók, kefék), a grillezőrácsot, a grillrostot vagy a füstölődobozt. Az eszközök kiválasztásakor fontos figyelembe venni a méretet, az anyagot, a minőséget és az árat. A legjobb eszközök tartósak, könnyen tisztíthatóak és könnyen használhatóak. Érdemes olyan eszközöket választani, amelyek megfelelnek az adott típusú sütési módnak (például a gázzal működő grillhez különleges eszközökre lehet szükség), és amelyek megfelelnek az egyéni igényeknek és előírásoknak (például a kerti sütögetéshez szükséges biztonsági eszközök).


Amennyiben kérdése van, melyik grillező vagy sütögető eszköz lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek a megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a grill árakat és leárazásokat, kerti grill eszközeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Kellemes kerti főzőcskézést - sütögetést kívánunk barátok, rokonok, ismerősök körében!

Több szöveg

Z Grills Gyári Prémium Takaró Ponyva (450A/450B modellhez) Minőségi, időjárás és UV álló anyagból készített...

24.990 Ft
24.990 Ft

.

.

.

 

Z Grills Gyári Prémium Takaró Ponyva (700-as sorozathoz) Minőségi, időjárás és UV álló anyagból készített...

24.990 Ft
24.990 Ft

.

.

.

 

Z Grills Gyári Prémium ThermoTakaró (450A/450B modellhez) Minőségi, időjárás és UV álló, illetve hőálló anyagból...

39.990 Ft
39.990 Ft

.

.

.

 

Z Grills Pellet Grill – ZPG-450B A 450B (2021. évi modell) a 450A továbbfejlesztett változata: igényesebb, precízebb kivitelezés, modern...

259.990 Ft
259.990 Ft

.

.

.

 

Z Grills Pellet Grill – ZPG-600D A pellet grillek olyan szabadtéri sütők, amelyek egyesítik a füstölők, a faszenes grillek, a gázüzemű...

284.990 Ft
284.990 Ft

.

.

.

 

Z Grills Pellet Grill – ZPG-7002C A pellet grillek olyan szabadtéri sütők, amelyek egyesítik a füstölők, a faszenes grillek, a gázüzemű...

299.990 Ft
299.990 Ft

.

.

.

 

Z Grills Pellet Grill – ZPG-700D4 A pellet grillek olyan szabadtéri sütők, amelyek egyesítik a füstölők, a faszenes grillek, a gázüzemű...

354.990 Ft
354.990 Ft

.

.

.

 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz