Azonosító: 00526

Rothenberger Industrial kemping főző (gázrezsó)

29.390 Ft
293
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
293
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

A Rothenberger Industrial kemping főző (gázrezsó) gázfogyasztása égőnként 120 g/h. A gázrezsó háza zománcozott. Működtetése PB-gázpalackról történik. A kempingfőző kis súlyú, így könnyen szállítható. Egyszerűen, könnyen és biztonságosan kezelhető. A gázrezsó kisebb mennyiségű ételek főzésére, sütésére alkalmas, így kiválóan használható pl: kempingezőknek, túrázóknak, horgászoknak, vadászoknak vagy akár háztartásban is. Ajándék nyomásszabályozóval szállítjuk. A csomaghoz tartozik a krómozott edénytartó rács, 80 cm hosszú gáztömlő (csatlakozás G1/4"L, 50 mbar).

A Rothenberger Industrial kemping főzőt így is ismerheti: gázrezsó, 2 égős gázrezsó, kemping főző, gázfőző, mini gáztűzhely, 2 égős gáztűzhely, gázos kempingfőző, kemping gázfőző, gáz főzőlap, kemping tűzhely, kemping konyha.


Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 310 mm
  • Szélesség: 520 mm
  • Magasság: 90 mm

Műszaki adatok

  • Szín: Piros
  • Gáztípus: PB-gáz
  • Gázfogyasztás: égőnként 120 g/h
  • Súly (kg.): 3.1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak.
  • Elhelyezés: Asztali
Rothenberger Industrial

Rothenberger Industrial

Rothenberger Industrial - Több mint 60 éve a Rothenberger világszerte vezető szerepet tölt be az innovatív és technológiailag igényes csőszerelő szerszámok és gépek gyártása területén. A cég teljes körű megoldást kínál a csőszerelési anyagok installálása, kiegészítő szolgáltatások valamint a karbantartási munkálatok esetén. A Rothenberger által gyártott, több mint  5.000 termékkel a világ legnagyobb prémium kategóriás csőszerelési szerszámok és gépek kínálatát nyújtja.  A PrimaNeten is megtalálhatóak Rothenberger Industrial hőlégbefúvókRothenberger Industrial gázgyújtók és gasztrofáklyákRothenberger Industrial gázgyrezsókRothenberger Industrial kemping főzőkRothenberger Industrial kemping lámpákRothenberger Industrial grill tartozékokRothenberger Industrial forrasztókRothenberger Industrial perzselők, égőfejek...

Változatok

Kapcsolódó termékek

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz