Azonosító: 22008

Honeywell T6 Wi-Fi okostermosztát, vezetékes bekötéssel (Y6H810WF1034)

69.900 Ft
699
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
699
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Honeywell T6 Wi-Fi okostermosztát, vezetékes bekötéssel (Y6H810WF1034). Érintőképernyős kezelőfelületének köszönhetően egyszerűen módosíthatja, ütemezheti, felülbírálhatja a beállított hőmérsékletet. Szükség esetén lezárható a képernyő.  

A termosztát okoseszközéről bárhonnan vezérelhető. Geofencing funkciójának köszönhetően a készülék tudja, hogy mikor van házon kívül, mellyel energiát takarít meg. Egyéni időprogramok, szabadság üzemmód, idő- és hőmérséklet alapú vezérlés, 5+2 napos hétköznap-hétvége egyedi időprogram (egy nap akár 6 különböző kapcsolási időszakra is osztható) jellemzi.  

A termosztát optimalizálási funkciója elősegíti a hatékonyabb együttműködést a kazánnal, így a rezsiköltségek csökkennek. Fali szerelőkerettel felszerelt.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Honeywell

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.
A vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz