3x SuperShop pont
 

Azonosító: 11099

Teraszfűtő hőkandeláber, hősugárzó torony, BYH-B-SS

94.990 Ft
2847
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
2847
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Szeretné ha tovább tartanának a kellemes, meghitt esték, függetlenül az időjárás viszontagságaitól, hirtelen változásaitól? Ma már a teraszfűtő hőkandeláber (hősugárzó torony) segítségével még a hidegebb tavaszi vagy őszi idő esetén sem kell dideregnie, vagy lemondania a szabadban töltött beszélgetésekről, esetleg egy hangulatos étterem teraszáról. De a nyári hűvösebb estéken is jó szolgálatot tehet egy jól megválasztott szabadtéri hősugárzó. A teraszfűtők szabadtéri rendezvényeken is jó szolgálatot tesznek. 

A stílusos és dekoratív megjelenésű, inox színű teraszfűtő hőkandeláber biztonságos és egyszerűen kezelhető piezoelektromos gyújtással felszerelt gázfűtő, hősugárzó készülék. Anyaga időjárásálló, rozsdamentes acél. Működés közben látványos lángoszlop látható, a hőálló edzett üveg csőben. A készülék fő jellemzője hogy nyílt égésterű gáztüzelésű berendezés, ezért csak szabadtéri területek, félig nyitott teraszok illetve legalább 30%-ban nyitott vagy szabadon hagyott falfelületű helységek temperálására, környezeti hőmérsékletének komfortos szinten tartására alkalmas. Az inox teraszfűtő kandeláber kis súlyának, kerekes kivitelének köszönhetően könnyen mozgatható, ugyanakkor szétszerelve kis helyet foglal, viszont a szervizigénye minimális. A teraszfűtő kandeláber égőfejének üzemeltetése szabványos 11,5 kg-os PB-gázpalackkal történik. 

teraszfűtő hőkandeláber, hősugárzó torony használata rendkívül egyszerű: a bármely gázcseretelepen beszerezhető 11,5 kg-os PB-gázpalackra van csak szükség és a szakszerűen beüzemelt inox teraszfűtő kandeláber már használható is! Amennyiben nem kíván elmenni a legközelebbi gázcseretelepre, úgy hívja Prímagáz Futár szolgáltatásunkat és kollégáink ingyen kiszállítják önnek a gázpalackot! A Prímagáz Futár telefonszámát megtalálja ezen az oldalon a teraszfűtő kandeláber általános leírása alatt.

A készülék használatához nyomáscsökkentő csatlakoztatása szükséges. A teraszfűtő kandelábert AJÁNDÉK nyomásszabályzóval szállítjuk!

Kiváló megoldás teraszok, erkélyek, sátrak, kerthelyiségek vagy kisebb szabadtéri területek, rendezvényhelyszínek, csarnokok fűtésére. 

teraszfűtő hőkandeláber használatának előnyei: Meghosszabbított szezon, elégedett vendég, nagyobb forgalom; Alacsony üzemeltetési költség; Gazdaságos használat, hőmérsékletnek megfelelő teljesítményszabályozás; Könnyű, kényelmes, egyszerű használat; Esztétikus kivitel; Ellenáll az időjárás viszontagságainak, könnyen tisztán tartható. Gázpalackjaink biztonságát az ISO 9001 minősítés és a gázpalack szelepén elhelyezett sértetlen zsugorfólia garantálja. A Prímagáz folyamatos gázszolgáltatását a 24 órán át elérhető gázpalack házhoz szállítási szolgáltatás, a Prímagáz Futár, valamint országosan több, mint 3.000 gázcseretelep biztosítja.
 
A készüléket ismerheti így is: kültéri hősugárzó, PB gázos fűtőberendezés, PB gázos teraszfűtő, hőtorony, teraszmelegítő, terasz fűtő hősugárzó, hőkandeláber, térfűtő.
A teraszfűtő ára megtalálható az Általános leírás felett, itt a termék adatlapján.

PrimaNet.hu online szakáruház gázzal működő berendezéseket, kiegészítőiket, valamint kapcsolódó termékeket forgalmaz. Magyar webáruház, magyar vállalattól, magyar tárhelyen, magyar fejlesztőktől. A PRIMAGÁZ HUNGÁRIA ZRT. a cseppfolyós propán és bután gázkeverék (a PB-gáz), valamint a tiszta propán legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi forgalmazója. Tevékenységi területe a palackos gáz és az autógáz forgalmazása viszonteladókon keresztül, illetve a tartályos PB-gáz, valamint a motorikus (targoncagáz) palackot használók közvetlen ellátása. A PB-gázt a háztartási, az ipari, és a mezőgazdasági felhasználók többféle célra alkalmazzák, így elsősorban főzésre, fűtésre, melegítésre, motorok üzemanyagaként, mezőgazdasági valamint technológiai célokra. A Prímagáz Zrt. a cseppfolyós propán és bután gázkeverék (a PB-gáz), valamint a tiszta propán legnagyobb hazai forgalmazója. 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 400 mm
  • Szélesség: 400 mm
  • Magasság: 2200 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Rozsdamentes acél
  • Teljesítmény: 15 kW
  • Gáztípus: PB-gáz
  • Súly (kg.): 16.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz