Teraszfűtők, hőgombák

Minőségi teraszfűtők, hőgombák széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle teraszfűtő, példul gázos teraszfűtés és elektromos teraszfűtő, illetve hőgombák találhatók különböző kivitelben.

Csökkentse fűtés-melegvíz költségeit a megfelelő eszközökkel. Figyelje meg, milyen arányban áll össze a villanyra, gázra költött kiadásai, és válasszony olyan terméket, ami ellensúlyozza a túlfogyasztást. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk. Válogasson igényei szerint teraszfűtő, hőgomba kínálatunkból.

A teraszfűtő berendezések közül leginkább a gázos teraszfűtők praktikusak, hiszen hordozhatók, ott működnek, ahol szükség van rájuk. A kültéri gázüzemű hősugárzók teljesítménye alapján kiválaszthatjuk, mekkora terület besugárzására szeretnénk használni. Egy közepes teljesítményű teraszmelegítő gázgomba általában 20-25 négyzetméteres körben varázsol kellemes időt. Nagyobb területet be lehet fűteni több hőkandeláber alkalmazásával.
Tévhit, hogy a gázos teraszfűtők csak az átmeneti, vagyis tavaszi és őszi évszakokban használhatók, hiszen a nyári napokon is előfordulnak hidegebb esték, vagy akár napközben is lehet rosszabb időjárás.

A térfűtők táplálásáról PB-gázpalack gondoskodik, amely a talpban helyezkedik el. A gyújtás piezoelektromos szerkezettel történik. A teraszfűtők – más néven hőgombák, vagy kültéri hősugárzók – külsőre is illeszkednek a külső környezetbe, a gyártók arra is figyelnek, hogy ne csak praktikus, hanem ízléses is legyen a kivitel.

teraszfűtők, hőgombák jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik teraszfűtő, hőgomba lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a teraszfűtő, hőgomba árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg

A Landmann teraszfűtő hőgomba /teraszhősugárzó (12016) időtálló rozsdamentes acélból készült (beleértve a testet és...

84.990 Ft
84.990 Ft

.

.

.

 

Livigno gázüzemű piramis hősugárzó inox (H1501A) Kiváló megoldás mindazok számára, akik a praktikusság mellett az...

178.800 Ft
178.800 Ft

.

.

.

 

Murau Álló Elektromos hősugárzó (TST30G) Arany fényű fűtőszál, Alumínium reflektor és tartószerkezet,...

68.890 Ft
68.890 Ft

.

.

.

 

Gázüzemű állítható magasságú hősugárzó rozsdamentes acél (H1107E) Hagyományos forma, de állítható...

118.800 Ft
118.800 Ft

.

.

.

 

​Paganella teraszfűtő hőgomba inox H1107G A Paganella inox teraszfűtő hőgomba, hőkandeláber biztonságos és egyszerűen kezelhető piezoelektromos gyújtással...

113.800 Ft
113.800 Ft

.

.

.

 

Stelvio Gázüzemű Gomba Hősugárzó Antracit (H1207G) Hagyományos forma. Anyaga porszórt acél, időjárásálló kivitel....

89.990 Ft
89.990 Ft

.

.

.

 

Stelvio Gázüzemű Gomba Hősugárzó fekete (H1207G/fekete) Hagyományos forma. Anyaga porszórt acél, időjárásálló kivitel....

89.990 Ft
89.990 Ft

.

.

.

 

A Tropico HSS fehér teraszfűtő hőgomba, hőkandeláber biztonságos és egyszerűen kezelhető piezoelektromos gyújtással felszerelt gázfűtő,...

86.990 Ft
86.990 Ft

.

.

.

 

Tropico HSS inox teraszfűtő hőkandeláber biztonságos és egyszerűen kezelhető piezoelektromos gyújtással felszerelt gázfűtő, hősugárzó készülék. Fő jellemzője hogy nyílt égésterű gáztüzelésű...

96.990 Ft
96.990 Ft

.

.

.

 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz