Teraszfűtők, hőgombák

Minőségi teraszfűtők, hőgombák széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle teraszfűtő, példul gázos teraszfűtés és elektromos teraszfűtő, illetve hőgombák találhatók különböző kivitelben.

Csökkentse fűtés-melegvíz költségeit a megfelelő eszközökkel. Figyelje meg, milyen arányban áll össze a villanyra, gázra költött kiadásai, és válasszony olyan terméket, ami ellensúlyozza a túlfogyasztást. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk. Válogasson igényei szerint teraszfűtő, hőgomba kínálatunkból.

A teraszfűtő berendezések közül leginkább a gázos teraszfűtők praktikusak, hiszen hordozhatók, ott működnek, ahol szükség van rájuk. A kültéri gázüzemű hősugárzók teljesítménye alapján kiválaszthatjuk, mekkora terület besugárzására szeretnénk használni. Egy közepes teljesítményű teraszmelegítő gázgomba általában 20-25 négyzetméteres körben varázsol kellemes időt. Nagyobb területet be lehet fűteni több hőkandeláber alkalmazásával. Tévhit, hogy a gázos teraszfűtők csak az átmeneti, vagyis tavaszi és őszi évszakokban használhatók, hiszen a nyári napokon is előfordulnak hidegebb esték, vagy akár napközben is lehet rosszabb időjárás.

gázos teraszfűtés táplálásáról PB-gázpalack gondoskodik, amely a talpban helyezkedik el. A gyújtás piezoelektromos szerkezettel történik. A teraszfűtők – más néven hőgombák, vagy kültéri hősugárzók – külsőre is illeszkednek a külső környezetbe, a gyártók arra is figyelnek, hogy ne csak praktikus, hanem ízléses is legyen a kivitel.

 

A hőgombák, teraszfűtők kiemelt előnyei

A teraszfűtők és hőgombák azoknak a kiegészítőknek a családjába tartoznak, amelyek nemcsak kényelmes, de stílusos meleget biztosítanak a kinti helyiségekben. Legyen szó otthoni teraszról vagy étterem kerthelyiségéről, ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy még a hűvösebb estéken vagy a kora tavaszi, illetve késő őszi napokon is élvezzük a szabadtéri környezetet.

Az elektromos teraszfűtők a modern technológia előnyeit kínálják. Gyorsan és hatékonyan képesek fűteni, ráadásul kevésbé hatnak károsan a környezetre, mint a gázalapú megoldások. Mivel nincs szükség gázpalackra, a használatuk egyszerű és kényelmes. Tökéletes választás olyan helyekre, ahol nincs lehetőség gázpalack tárolására vagy használatára.

Ezzel szemben a gázos teraszfűtés azonnali melegérzést nyújt. Képesek nagy területeket is kifűteni, így ideálisak nagyobb teraszokra vagy éttermi kertekbe. Az esti beszélgetéseket, grillpartikat vagy romantikus vacsorákat meleggel és hangulattal koronázzák meg.

A hőgombák különösen népszerűek éttermek és kávézók teraszain, mivel a magasba kivezetett láng különleges atmoszférát teremt, miközben a vendégek kényelméről is gondoskodik. A design és a kialakítás gyakran mutatós, így nemcsak funkcionális, de esztétikai szempontból is hozzáadnak az adott terasz vagy kert külleméhez.

Akiknek fontos a környezettudatosság és a költséghatékonyság, azok számára az elektromos teraszfűtők lehetnek az ideális választás. Azoknak, akik nagyobb területet szeretnének hatékonyan kifűteni és a gázpalack használatát nem látják akadálynak, a gázos teraszfűtés vagy a hőgomba lehet a legjobb választás. Mindkét kategória garantáltan kényelmet és stílust visz az otthoni kertekbe, teraszokra vagy éttermi kerthelyiségekbe. Bármelyik típust is válasszuk, egy biztos: a kellemes meleget és hangulatot hoznak a hűvösebb napokra és estékre.teraszfűtők és hőgombák jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik teraszfűtő, hőgomba lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a hőgomba árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
Jelenleg nincs ilyen termék az áruházunkban.

Nézze meg AKCIÓS kínálatunkat vagy böngésszen népszerű termékeink között:

Oldal tetejére
Fűtés-melegvíz - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz