Azonosító: 20741

Hajdu PT 750CF ErP fűtési puffertároló

419.990 Ft
4199
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
4199
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Hajdu PT 750CF ErP fűtési puffertároló, a fűtési rendszerek energiatárolója. Kiegyenlíti a hőtermelő berendezések által termelt energia és a hőigény időbeli eltérését, ezáltal biztosítva a komfortosságot. Kombi kivitelben készült, 750 literes űrtartalommal. 

A tartály belső felületének nincs korrózióvédelme, így csak fűtővízzel tölthető fel. A puffertárolók esztétikus külső hőszigeteléssel ellátottak, melyek szerelhetők. A kombi kivitel a szolár vagy hőszivattyús rendszerek közvetlen csatlakoztatásához tartalmaz egy hőcserélőt. A készülék rendelkezik még egy flexibilis rozsdamentes csővel, így használati melegvíz előállítására is képes.

Néveleges űrtartalma 750 liter, átmérője szigeteléssel 990 mm, szigetelés nélkül 790 mm, magassága 1910 mm. A kombi tartály maximális üzemi nyomása 0,5 MPa, a szolár csőkígyó maximális üzemi nyomása 0,6 MPa, a HMV csőkígyó maximális üzemi nyomása pedig 1 MPa. A csőkígyó felülete 2,8 m2, a HMV csőkígyó felülete 6,8 m2. Vízcsatlakozása RP6/4, elektromos fűtőpatron csatlakozása RP6/4, érzékelő csatlakozása Rp1/2. Súlya 192 kg

A HAJDU Zrt. a tartályokra 3 év garanciát vállal.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 990 mm
  • Magasság: 1910 mm

Műszaki adatok

  • Űrtartalom: 750 L
  • Üzemi nyomás: 0,5 MPa
  • Vízcsatlakozás: Rp6/4
  • Súly (kg.): 192

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Hajdu

Az 1952-ben alapított HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elődje eleinte hadiipari céllal alakult. Azonban 1957-től a vállalat egy új szegmensbe, a háztartási készülékek gyártásába kezdett. A HAJDU, mint márka elsősorban korszerű és környezetbarát készülékeket jelent, mint forróvíztároló bojlerek, mosógépek, indirekt (HMV) tárolók, centrifugák, gázkazánok és vízmelegítők. A széles választéknak hála nemcsak háztartási, de kommunális és ipari igényekre is találunk termékeket. Ezeket a termékeket folyamatos fejlesztésekkel próbálják még jobban tökéletesíteni a felhasználói igényeknek megfelelően. 

Tekintse meg a HAJDU háztartási készülékeit a PrimaNet kínálatában!

Változatok

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz