Azonosító: 20737

Hajdu PT 500CF ErP fűtési puffertároló

369.990 Ft
3699
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
3699
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Hajdu PT 500CF ErP fűtési puffertároló, a fűtési rendszerek energiatárolója. Kiegyenlíti a hőtermelő berendezések által termelt energia és a hőigény időbeli eltérését, ezáltal biztosítva a komfortosságot. Kombi kivitelben készült, 500 literes űrtartalommal. 

A tartály belső felületének nincs korrózióvédelme, így csak fűtővízzel tölthető fel. A puffertárolók esztétikus külső hőszigeteléssel ellátottak, melyek szerelhetők. A kombi kivitel a szolár vagy hőszivattyús rendszerek közvetlen csatlakoztatásához tartalmaz egy hőcserélőt. A készülék rendelkezik még egy flexibilis rozsdamentes csővel, így használati melegvíz előállítására is képes.

Néveleges űrtartalma 500 liter, átmérője szigeteléssel 850 mm, szigetelés nélkül 650 mm, magassága 1870 mm. A kombi tartály maximális üzemi nyomása 0,5 MPa, a szolár csőkígyó maximális üzemi nyomása 0,6 MPa, a HMV csőkígyó maximális üzemi nyomása pedig 1 MPa. A csőkígyó felülete 2,2 m2, a HMV csőkígyó felülete 6,8 m2. Vízcsatlakozása RP6/4, elektromos fűtőpatron csatlakozása RP6/4, érzékelő csatlakozása Rp1/2. Súlya 160 kg. Tárolási vesztesége 134 Watt, energiahatékonysági osztálya D

A HAJDU Zrt. a tartályokra 3 év garanciát vállal.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 850 mm
  • Magasság: 1870 mm

Műszaki adatok

  • Űrtartalom: 500 L
  • Üzemi nyomás: 0,5 MPa
  • Tárolási veszteség: 134 Watt
  • Energia hatékonyság: D
  • Vízcsatlakozás: Rp6/4
  • Súly (kg.): 160

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Hajdu

Az 1952-ben alapított HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elődje eleinte hadiipari céllal alakult. Azonban 1957-től a vállalat egy új szegmensbe, a háztartási készülékek gyártásába kezdett. A HAJDU, mint márka elsősorban korszerű és környezetbarát készülékeket jelent, mint forróvíztároló bojlerek, mosógépek, indirekt (HMV) tárolók, centrifugák, gázkazánok és vízmelegítők. A széles választéknak hála nemcsak háztartási, de kommunális és ipari igényekre is találunk termékeket. Ezeket a termékeket folyamatos fejlesztésekkel próbálják még jobban tökéletesíteni a felhasználói igényeknek megfelelően. 

Tekintse meg a HAJDU háztartási készülékeit a PrimaNet kínálatában!

Változatok

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz