Azonosító: 09483

Uvex I-VO 9160-265 védőszemüveg, áttetsző (9160265)

3.590 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány

Uvex I-VO 9160-265 védőszemüveg, áttetsző (9160265)

polikarbonát lencsével rendelkezik. A keret kétkomponensű technológiával készült, melynek lágy összetevői a homlok, a fül és az orrnyereg érzékeny részeivel érintkeznek. A szár hosszúsága és dőlésszöge állítható, így az Ön fejméretéhez alakíthatja a védőszemüveget. További kényelmet biztosít Önnek használat során a szárvégeken található, nyomásmentes felfekvést nyújtó puha komfortpárnák. 2-1,2-es lencsével ellátott, továbbá HC-AF bevonata kívül extrém karcállóvá, míg belül tartósan páramentessé teszi. A védőszemüveg további előnyös tulajdonsága, hogy 100%-os UV védelemmel ellátott.

 

 

Műszaki adatok

  • Anyaga: polikarbonát
  • Szín: Kék/átlátszó
  • Súly (kg.): 0.04
Uvex

Uvex

Az uvex márkanév nem csak az innovatív munkavédelmi felszerelések terén, hanem a sport- és szabadidős termékek piacán is egyaránt ismert. Az uvex sports group termékei közé többek között a síszemüvegek és sisakok, kerékpáros sisakok, sportszemüvegek és motorversenyzők számára kifejlesztett sisakok tartoznak. A nemzetközi élsport partnereként az uvex több mint 1000 professzionális sportolót lát el védőfelszereléssel világszerte.

A sporthoz hasonlóan a munkavédelemhez használt védőfelszereléseknek is a legszigorúbb biztonsági-, funkcionális- és kényelmi elvárásoknak kell megfelelniük.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz