3x SuperShop pont
 

Azonosító: 05916

Honeywell földgáz érzékelő, riasztó HF500NG

33.990 Ft
1017
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
1017
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Honeywell földgáz érzékelő, riasztó optimális a magán vagy társasházakban, illetve egyéb lakáscélú épületekben a gyúlékony gázok pl. földgáz/metán érzékelésére. 
Az érzékelő különálló egységként, valamint mágnesszelephez vagy vezérlőpanelhez / riasztóberendezéshez közvetlenül csatlakoztatva egyaránt használható. 
A megerősített szerkezet fix bekötésű, tehát a készülék állandó jelleggel csatlakozik a villamos hálózatra így maximális a biztonság.
A Honeywell földgáz érzékelő, riasztó egyszerűen és kényelmesen kezelhető. A jól látható állapotjelző LED-ek különböző színben mutatják ha az érzékelő áram alatt van, a riasztást vagy a hibát. A készülékre jellemző a 85 dB-es, nagy hangerejű riasztás. Az előlapon található még a a működés ellenőrzésére és a riasztás elnémítására szolgáló gomb.
A Honeywell földgáz érzékelő, riasztó könnyen felszerelhető, és teljes körű biztonságos megoldást kínál, ugyanis a beépített riasztó relé működtetni tudja a gáz automatikus elzárására az alaphelyzetben nyitott és alaphelyzetben zárt mágnesszelepeket is.
A riasztó és hiba relék vezérlőbe vagy riasztórendszerbe köthetők. Felhasználhatóság 5 év.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 104 mm
 • Szélesség: 150 mm
 • Magasság: 37 mm

Műszaki adatok

 • Elektromos csatlakozás: 110-230 VAC 50/60 Hz
 • Tulajdonságok: Kalibráló gáz : bután,
  Kalibrációs szint : LEL 10%-a,
  Kalibrációs pontosság : LEL +/- 2,5 %-a,
  Páratartalom : 0-95% rel. párat. (páralecsapódás nélkül),
  Védelem : IPX2D, 
  Áramfelvétel 6,5 W
  Riasztórelé : 5A 250 VAC SPDT (egypólusú kétáramkörös váltórelé)
  Hibarelé : 0,25A 250 VAC SPST NO (alaphelyzetben nyitott, egypólusú, egyáramkörös)
 • Engedélyek és tanúsítványok: EN50194-1:2009,
  KM 590203, 
  RoHS
 • Működési hőmérséklet: -10 és +55 °C
 • Szín: Fehér
 • Súly (kg.): 0.3

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Alkalmazási területek: Magán vagy társasházakban, illetve egyéb lakáscélú épületekben
Honeywell

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.
A vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz