Azonosító: 23008

Honeywell szén-monoxid (CO) vészjelző XC100D-HU-A

21.690 Ft
216
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
216
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

A Honeywell XC100D-HU-A szén-monoxid vészjelző 10 éves élettartammal és 10 év jótállással rendelkező riasztó készülék. Kiválóan használható háztartási környezetben, valamint pl. lakókocsiban, hajóban is. A szén-monoxid érzékelő alkalmazható szabadon állóan vagy falra, mennyezetre rögzítve is.  

A CO riasztó a szén-monoxid veszélyessé váló mértékben és ideig való jelenlétére figyelmeztet. A készülék akkor riaszt, ha egy adott időn keresztül folyamatosan egy bizonyos szén-monoxid koncentrációt észlel. Az XC100D-HU-A ​LCD-kijelzővel, ​figyelemfelkeltő riasztási üzenettel, az egység állapotát állapotjelző fényekkel jelzi. 
- A zöld áramellátás fény a megfelelő működést mutatja.
- A piros riasztás fény a veszélyes CO-koncentrációt észlelését jelzi.
- A kék szellőztessen fény a korai jelzése a veszélyes CO-koncentráció kialakulásának. 
- A sárga hiba jelzőfény azt jelzi, hogy a készülék nem működik megfelelően. ​

A Honeywell szén-monoxid riasztó rongálásbiztos, a beépített akkunak köszönhetően. A zárt burkolat elősegíti a környezeti körülmények elleni védelmet. A vészjelző jellemzői még a riasztás-memória, eseménynaplózás, alacsony gázkoncentráció mérési üzemmód, élettartam vége jelzés, elektrokémiai érzékelő, 60 percenként önellenőrzés.

szén-monoxid vészjelző könnyen telepíthető, kezelhető és használható. A hátlapra teljesen rácsúsztatva azonnal üzembe helyezhető. A készülék különlegessége, hogy applikáció segítségével a hiba eseményeket, naplózott riasztásokat, valamint az általános készülékállapotot továbbítja okostelefonjára.  

Így is ismerheti: Honeywell szén-monoxid (CO) vészjelző XC sorozat.

A Honeywell szén-monoxid (CO) vészjelző XC100D szerepel a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság pozitív listáján: ajánlott, megbízható termék. 

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 36 mm
 • Szélesség: 100 mm
 • Magasság: 72 mm

Műszaki adatok

 • Akkufeszültség: 3 V
 • Tápforrás: Lítium akku
 • Tulajdonságok: IP 44 védettségű így fürdőszobában is használható,
  Megengedett relatív páratartalom 25-95%, 
  Beépített, hosszú élettartamú lítium akku,

 • Engedélyek és tanúsítványok: EN50291-1:2010 háztartási

 • Működési hőmérséklet: -10 °C és +45 °C
 • Szín: Fehér
 • Súly (kg.): 0.09

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Alkalmazási területek: ​Háztartási környezetben történő alkalmazás
Honeywell

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.
A vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz