3x SuperShop pont
 

Azonosító: 18813

Honeywell optikai füstjelző (XS100-HU)

7.990 Ft
237
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
237
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Honeywell optikai füstjelző (XS100-HU). Az otthona biztonság mindig nagyon fontos és kellő figyelmet kell fordítani rá. 

Kifejezetten ajánlott társalgókhoz, menekülési útvonalakhoz, hálószobákhoz és előszobákhoz. A füstjelző telepítése rendkívül egyszerű és leszerelés elleni védelemmel ellátott. Megbízható és kezelése könnyű. A készülék optikai füstjelzővel és önellenőrző funkcióval felszerelt. 

Az optikai füstjelző riasztási hangereje: > 85 dB. Tápellátása: 3 V lítium elem (beépített, nem cserélhető). Átmérője: 11,6 cm. Magassága: 4,2 cm.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 116 mm
  • Magasság: 420 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.3

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.
A vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz