Azonosító: 05961

Dremel 930 Hobby ragasztópisztoly (F0130930JA)

8.010 Ft
db

Dremel 930 ragasztópisztoly.
A Dremel ragasztópisztolya kiváló választás hobbi és barkácsolási tevékenységekhez. A Dremel 930 egy kettős hőmérsékletű ragasztópisztoly, amely különösen alkalmas apró részletek ragasztására. Alacsony hőmérsékletű beállítással a szerszám ideális eszköz számos kreatív hobbi alkalmazáshoz, mint például az albumkészítéshez, dekoráláshoz és színes ragasztáshoz üvegen.
A készülékbe 7 mm-es ragasztórúd passzol. A csomagban található 7 milliméteres csillámos ragasztórudakkal különleges hatású díszeket, ajándékokat készíthet. Könnyebb, ház körüli ragasztásra is használhatja, mint például fa, üveg és műanyagok esetén. Ehhez a munkavégzéshez a magas hőmérsékletű beállítás a megfelelő.
A cseppfogó precíziós adagolóhegynek köszönhetően nem kerülnek ragasztócseppek a munkadarabra.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 140 mm

Műszaki adatok

 • Hőmérséklet: 105 / 165 °C
 • Feszültség és frekvencia: 100 - 240 V
 • Súly (kg.): 0.28
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: ​3x Dremel 7 mm-es, többfunkciós, alacsony hőmérsékletű ragasztórúd
  3x Dremel 7 mm-es, többfunkciós, magas hőmérsékletű ragasztórúd
  12 x Dremel 7 mm-es csillámos ragasztórúd
  Használati útmutató

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz