Ez a kiadvány két sikeres kötet folytatása, ahol az eddigi házias jellegű ízek után most ismét hagyományos és modern sütemények receptjeit ajánljuk. A gyűjtemény igazi csemege a süteményeket kedvelők számára. Édes és sós változatok számtalan újabb remekeit osztjuk meg olvasóinkkal, melyek ínycsiklandóan mutatósak, és mint mindig felejthetetlenül finomak. A választásban a csodálatos fotók is segítenek, így családunkat, vendégeinket eddig még ismeretlen, új, fantáziadús vagy talán már elfeledett nosztalgikus süteménye(ek) látványával, ízével nyűgözhetjük le.
A második kötetben sok izgalmas halételt kínálunk Önöknek. Számos rég elfelejtett receptet, többféle halászlevet, sütőben és serpenyőben sütött finomságokat gyűjtöttünk egy csokorba. Megtalálják...
A paleolit diéta - nem is igazi „diéta”. Legalábbis ez derül ki Mezei Elmira legújabb szakácskönyvéből, amellyel eloszlatja a paleo elvek szerinti sütéssel-főzéssel kapcsolatos, szokásos...
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a...