Azonosító: 05959

Dremel 290-3 Hobby elektromos gravírozó (F0130290JJ)

15.790 Ft
157
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
157
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

​Dremel 290-3 Hobby elektromos gravírozó.
A tökéletes minőségű, precíziós Dremel gravírozóval a munkavégzés könnyed és élvezetes lesz. Ezzel az ergonomikus, könnyű gravírozóval könnyedén és maximális pontossággal végezheti el valamennyi gravírozási munkáját.
A gravírozó toll névleges terhelhetősége magas, 35 W, rezgése 7,7 m/s².
A készlet néhány különleges gravírozó sablont is tartalmaz, ezek segítségével különleges formákat gravírozhat számos anyagba, mint: fa, üveg, kerámia, fém és bőr. A gravírozóval készített ajándékok lesznek a legkülönlegesebbek. Olyan ajándékokat is egyedivé tehet mint, például: gyertyák, dísztányérok, képkeretek és pezsgősüvegek. 

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 170 mm

Műszaki adatok

 • Súly (kg.): 0.31
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: ​2 x cserélhető, karbid gravírozó csúcs
  1 x gyémánt gravírozó csúcs
  Kreatív gravírozó sablonok
  Használati útmutató
Dremel

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz