2x SuperShop pont
 

Azonosító: 00750

Bosch GSR 14,4-2-Li akkus fúrócsavarozó (06019B7401)

90.350 Ft
48.350 Ft
Megtakarítás: 42.000 Ft
966
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
966
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GSR 14,4-2-LI Professional akkus fúrócsavarozó csekély súlyának köszönhetőenkönnyen és kényelmesen dolgozhatunk vele. Erőteljes, a két fokozatú bolygókerekes hajtómű biztosítja a többféle alkalmazási lehetőséget fúrásnál és csavarozásnál.A kategória legrövidebb készüléke (169 mm-rel), emiatt keskeny helyen és fel felett végzett fúrási és csavarozási munkáknál kitűnően használható.
A Bosch elektronikus cellavédelem (ECP hosszú élettartamot biztosít az akkunak, védi a túlterheléstől, túlhevüléstől és mélykisüléstől.
Beépített LED világítása biztosítja, hogy a munkaterület mindig jól kivilágított legyen.Övhöz való rögzítéséhez egy praktikus övakasztóval rendelkezik, ezáltal a szerszám mindig kéznél van ha szükség van rá.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Gumimarkolat
 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 14,4 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0-400 / 0-1300 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 34 / 16 Nm
 • Fúrótokmány: Auto-Lock (10 mm)
 • Akkukapacitás: 1,5 Ah
 • Csavar átmérő: 7 mm
 • Súly (kg.): 2.45
 • Gép súlya (kg.): 1.2

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  2 x 1,5 Ah Li-ion akku
  Gyorstöltő AL 1820 CV
  Karton

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Variációk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz