Azonosító: 15703

Bosch GBH 36 VF-LI Plus akkus fúrókalpács L-Boxx-ban (0611907002)

224.090 Ft
2240
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
2240
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GBH 36 VF-LI Plus akkus fúrókalpács L-Boxx-al, mélységütközővel, géptörlő kendővel és zsírtubus tartozékokkal ellátott. Teljesítménye 36 W, ütésszáma névleges fordulatszámon 0 - 4200 ütés/perc, névleges fordulatszáma 0 - 940 1/perc. A fúrókalapács 40,7 cm hosszú, 24,6 cm magas, valamint 10,8 cm széles. Szerszámbefogása SDS-plus.

Fúrhat, véshet és kalapálhat is vele. A fúró bizonytalansági értéke 1,5 m/s², rezgéskibocsátása 14,5 m/s². Hangteljesítményszintje 101 dB(A), hangnyomásszintje 90 dB(A). A készülékkel ütvefúrás is végezhető betonban. Furatátmérőjének maximális értéke fában 3 cm, acélban 1,3 cm, míg betonban 0,4 - 2,8 cm és 0,8 - 1,8 cm. 

Egy akkutöltéssel akár 240 lyukat is fúrhat betonba (Ø 6 x 40 mm). Beépített LED lámpa segíti a munkavégzést. Az akkus fúrókalapács Vibration Control kialakítása elősegíti a fáradtságmentes munkavégzést. Boscz KickBack Control (KBC) és Bosch Electronic Precision Control (EPC) technológiáival, megakadt fúró esetén is megmarad az irányíthatóság. 

A fúró töltési sebessége első osztályú, mivel már 25 perc töltés után 80%-os a töltöttségi szint értéke. Az akkut a mélykisülés, túlhevülés, valamint a túlterhelés ellen egy Boch elektronikus cellavédelmi technológia védi. Ez a CoolPack akkumulátor optimális hőelvezetést biztosít, mely akár 100%-al is képes megnövelni élettartamát.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 407 mm
 • Szélesség: 108 mm
 • Magasság: 246 mm

Műszaki adatok

 • Akkufeszültség: 36 V
 • Névleges teljesítményfelvétel: 36 W
 • Üresjárati fordulatszám: 1 150 1/perc
 • Akkukapacitás: 4 Ah
 • Ütésszám: 0 - 4200 ütés/perc
 • Egy ütés energiája: 3,2 J
 • Max. furat-Ø acélban: 13 mm
 • Max. furat-Ø fában: 30 mm
 • Súly (kg.): 4.6
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma: GBH 36 VF-LI Plus Professional együtt, a következőkkel:
  L-BOXX tartozék
  Mélységütköző
  Zsírtubus
  Géptörlő kendő

Jótállási feltételek: Az Ön által Vásárolt termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz