Azonosító: 15657

Aquastic AQ F80 elektromos forróvíz tároló (bojler)

82.690 Ft
826
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
826
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az Aquastic AQ F80 elektromos forróvíztároló (bojler) zárt rendszerű, dupla tartályos készülék, amely függőleges és vízszintes helyzetben egyaránt felszerelhető a falra vagy akár beépített szekrénybe is. Vezérelt áramról működtethető berendezés, amely energiatakarékos, beépített automatikus korlátozó-hőfokszabályozóval felszerelt. 

A bojler külső burkolata magas fényű nanokerámiás felületkezelt acéllemezből készült. A hegesztett acéllemez tartály elsődleges korrózióvédelmét a speciális, titánium tartalmú tűzzománc bevonat, másodlagos védelmét a magnézium aktív anód biztosítja. Ez a megoldás teszi lehetővé a tartály kitűnő korrózióvédelmét még agresszív (lágy) vizek ellen is. A tároló hőszigetelése freonmentes poliuretán hab, amely biztosítja a meleg víz hosszú idejű hőntartását, ami így Önnek kevesebb energiahasználatot jelent. 

A gyárilag beállított hőmérséklet elérése után a hőmérséklet-szabályozó önműködően kikapcsolja a fűtést. A készülék felfűtési ideje függőlegesen 16 °C-ról 65 °C- ra 2 óra, vízszintesen 1,7 óra. Készenléti energiafelhasználás 65°C-on függőlegesen 0,93 kWh/24 h, vízszintesen 1,65 kWh/24h. Energiahatékonysági osztály: C. 

A kapott meleg víz alkalmas tisztálkodási és étkezési célokra ha ivóvíz minőségű a víz, vagyis megfelel a 201/2001. (X.25.) Kormányrendeletben meghatározott határértékeknek. 

A HAJDU Zrt. a tartályokra 7 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal, vízkeménységtől függetlenül, csak 2 évente szükséges anód-felülvizsgálat mellett!

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 325 mm
 • Szélesség: 600 mm
 • Magasság: 835 mm

Műszaki adatok

 • Kilépő víz legmagasabb hőmérséklete: 65°C
 • Maximális üzemi víznyomás: 0,6 MPa
 • Hidegvíz csatlakozás: G1/2
 • Melegvíz csatlakozás: G1/2
 • Max. melegvíz teljesítmény: 65 °C
 • Űrtartalom: 80 L
 • Súly (kg.): 44

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Ház körül

Hajdu

Az 1952-ben alapított HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. elődje eleinte hadiipari céllal alakult. Azonban 1957-től a vállalat egy új szegmensbe, a háztartási készülékek gyártásába kezdett. A HAJDU, mint márka elsősorban korszerű és környezetbarát készülékeket jelent, mint forróvíztároló bojlerek, mosógépek, indirekt (HMV) tárolók, centrifugák, gázkazánok és vízmelegítők. A széles választéknak hála nemcsak háztartási, de kommunális és ipari igényekre is találunk termékeket. Ezeket a termékeket folyamatos fejlesztésekkel próbálják még jobban tökéletesíteni a felhasználói igényeknek megfelelően. 

Tekintse meg a HAJDU háztartási készülékeit a PrimaNet kínálatában!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz