Azonosító: 15576

Gorenje gyümölcsprés JC4800VWY

33.990 Ft
339
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
339
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gorenje JC4800VWY gyümölcsprés segítségével könnyedén készíthet friss gyümölcs, zöldség leveket családja és barátai legnagyobb örömére. Teljesítménye 200 W, csatlakozókábele 1 méter hosszú. 45,5 cm magas, 15 cm széles, valamint 18 cm hosszú. Csigás préseléssel végzi a facsarást. 

A gyümölcscentrifuga palástja műanyagból és fémből készült. Gyümölcslé és gyümölcshús tartályai egyaránt 0,6 literesek. A prést könnyedén tisztán tarthatja. On-off gombokkal működik. 

A gyümölcsprés további hasznos tulajdonságai: mikrofilter, tisztító kefe, kétirányú működés, valamint az állítható elektromos mozgásirány szabályozás.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 180 mm
  • Szélesség: 150 mm
  • Magasság: 455 mm

Műszaki adatok

  • Szín: Inox
  • Palást anyaga: Műanyag és fém
  • Teljesítmény: 200 W
  • Súly (kg.): 4.2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Megjelenés

  • Anyaga: Rozsdamentes acél

Gorenje

Gorenje - méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést. A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengeren túlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken. A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között. Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz