2x SuperShop pont
 

Azonosító: 15235

Bosch GWS 1000 sarokcsiszoló (0601828800)

47.940 Ft
31.440 Ft
Megtakarítás: 16.500 Ft
628
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
628
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GWS 1000 sarokcsiszoló erős, 1000 W teljesítményű Champion motorja és kis súlya elősegíti a tartós és kényelmes használatot. Az elfordulásbiztos védőburkolat még az esetlegesen szétrepedő tárcsa esetén is kitart, így nagyban hozzájárul a felhasználó védelméhez. 
​A Bosch GWS 1000 sarokcsiszoló ergonomikusan kialakított formával készült, az optimális irányíthatóságért. A fogantyú jobb és bal oldalon is használható. A tengelyátmérő M14. A sarokcsiszoló 125 mm átmérőjű csiszolókoronggal működtethető. A tengelyrögzítés a gyors tárcsacserét teszi lehetővé. A motor közvetlen hűtése biztosítja a nagy terhelhetőséget és a hosszú élettartamot.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 1000 W
  • Üresjárati fordulatszám: 11000 ford./perc
  • Csiszolókorong átmérő: 125 mm
  • Súly (kg.): 1.999
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

  • Csomag tartalma:

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz