3x SuperShop pont
 

Azonosító: 15170

Gorenje jégkockakészítő gép IMC1200B

56.590 Ft
1695
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

Gorenje jégkockakészítő gép IMC1200B. A készülék segítségével könnyedén elkészítheti az italok lehűtéséhez szükséges jégkockákat,vendégei legnagyobb örömére. Napi 12 kg jégmennyiség, és XL-es méretű kockák előállítására képes.  A jégkészítő víztartálya 2,2 literes űrtartalommal rendelkezik, hűtőközeg mennyisége 17 g. 

Szélessége 24 cm, magassága 37,3 cm,míg hossza 31,5 cm.A jégkockakészítő gép több hasznos funkcióval felszerelt, az egyszerű használhatóság érdekében, mint a jégszint kijelző,vízszint kijelző, elektronikus vezérlés, valamint a könnyebb karbantartásért és működtetésért, kivehető tartály.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 315 mm
  • Szélesség: 244 mm
  • Magasság: 373 mm

Műszaki adatok

  • Szín: Fekete
  • Súly (kg.): 9.7

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Víztartály

Gorenje

Gorenje - méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést.A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengeren túlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken.A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között.Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz