Azonosító: 15035

Home videó kaputelefon szett (DPV 24)

27.890 Ft
278
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
278
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Home videó kaputelefon szett (DPV 24). Fém, vandálbiztos kültéri egysége, rejtett kamerával felszerelt. Beltéri egysége egy 4,3" (17,5 cm) színes, LCD monitor, mely ultravékony kialakítású. A kapunyitó funkciónak nincs szüksége külön tápellátásra. A kaputelefon további előnyös tulajdonságai közé tartozik az éjszakai üzemmód (rejtett, infravörös LED-ekkel), kitekintő funkció, valamint a hang- és fényerőállítás. 

A videó kaputelefon kültéri egységéhez tartozékként jár többek között egy esővédő és egy süllyesztő keret. További tartozékok a belső tápegységhez: hálózati adapter, 2 db csatlakozó a rendszerbővítéshez, rövid video csatlakozókábel (RCA aljzat) és egy fém, fali tartókeret. A beltéri monitor szélessége 19 cm, magassága 8 cm, míg hossza 1,8 cm. A csengő rész magassága 12,1 cm, szélessége 4 cm, míg hossza 2,2 cm.  

A csengő kültéri egységét 3 lehetőség szerint szerelheti fel: sarokba, süllyesztve, illetve falon kívül. Igen változatosan bővítheti is a készüléket: 1x kamera + 1x monitor / 1x kamera + 2x monitor / 2x kamera + 1x monitor / 2x kamera + 2x monitor / 1x kamera + 3x monitor. A monitor kitűnő minőségű képet szolgáltat (480x272 TFT LCD), megtalálhat rajta dátum és időkijelzést is, így vendégeiről, látogatóiról fényképet csinál és még időbélyeggel is ellátja őket. 

Maximum 20 fotót tud a kaputelefonon tárolni és visszanézni. A videó telefon további előnyös tulajdonsága, hogy biztonsági funkcióval is rendelkezik, vagyis a zárnyitás csak a monitor bekapcsolt állapotában történik meg. Tápellátás hálózati adapteren keresztül történik, melynek értéke 13,5 V / 1,5 A. 

Legalább 2 monitor esetén házitelefont is kialakíthat, de videó kimenetének köszönhetően televízióhoz is csatlakoztathatja. Érintőgombjainak köszönhetően egyszerűen kezelheti. A kaputelefon csengetési hangerejét szabályozhatja, valamint a csengetési hangjelzést is Ön választhatja ki. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.99

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Tartalma

  • Csomag tartalma: • tartozékok a kültéri egységhez: fém esővédő, fém süllyesztő keret, 45 fokos fém szerelőkeret sarokba, csavarok, szerelt csatlakozókábel (kb. 3 m) • tartozékok a beltéri egységhez: fali fém tartókeret, hálózati adapter, 2 db csatlakozó a rendszer bővítéséhez, rövid videó-csatlakozókábel (RCA aljzat)

Home by Somogyi

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz