Azonosító: 14988

Gorenje beépíthető indukciós főzőlap IT332CSC

69.890 Ft
698
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
698
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Gorenje beépíthető indukciós főzőlap IT332CSC. A készülék méretének köszönhetően ideális a kisebb konyhákban történő használatra is. Szélessége 30 cm, hossza 51 cm, míg magassága 6,1 cm. Beépítési méretei: 27,5 × 49 × 5,7 cm. A főzőlap csatlakozási teljesítménye 3.650 W, energiafogyasztása készenléti állapotban 0,4 W. Érintőkapcsolós paneljének köszönhetően egyszerűen kezelheti. 

Megtalálható rajta két főzőfelület. Az első főzőzóna 16 cm-es átmérővel és 1,4 kW-os teljesítménnyel rendelkezik. A hátsó zóna átmérője 20 cm, teljesítménye 2,3/3 kW. Az üvegkerámia főzőlap több hasznos funkcióval felszerelt, mint a biztonsági zár, gyerekzár, időzítés, valamint a maradékhő kijelzés.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 510 mm
  • Szélesség: 300 mm
  • Magasság: 61 mm

Műszaki adatok

  • Csatlakoztatási teljesítmény: 3.650 w
  • Súly (kg.): 5.1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Gyermekzár (nyomógombzár)

Tartozékok

Megjelenés

  • Előlap színe, anyaga: fekete

Gorenje

Gorenje - méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést. A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengeren túlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken. A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között. Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz