Azonosító: 14979

Gorenje tésztakészítő gép MMC800W

51.990 Ft
519
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
519
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Gorenje tésztakészítő gép MMC800W. A készülék maximális teljesítménye 800 W, csatlakozókábele 1 méter hosszú. Segítségével könnyedén összekeverheti a tésztát, amivel időt és energiát spórol meg. A mixer szélessége 42 cm, magassága 37,2 cm, míg hossza 30,5 cm. Erőátviteli egysége fémből készült. Könnyedén tisztán tarthatja darabjait, mivel mosogatógépbe is teheti őket. Emellett halk működésű, így nem fogja zavarni vele családtagjait sem.  

A tésztakészítő gép több hasznos funkcióval rendelkezik: 3D-s keverés, biztonsági megszakító, motorzár, fedett meghajtó egység, védőfedél, újrainduló működés elleni védelem. Működtetés során 6 sebességfokozat közül választhat. A robotgép edényének űrtartalma 4,5 liter, fogantyúval ellátott. A gép, gumi lábainak köszönhetően biztosan áll az asztalon, konyhaszekrényen. További tartozékai: habverő egység, keverő, tésztadagasztó. 

Könnyedén be- és kikapcsolhatja, a forgásirány szabályozó gomb segítségével. A könnyebb programozás elősegítéséért a gombok megvilágítottak. A tésztakészítő gép, az adott keverékhez történő, automatikus fordulatszám szabályozással is az Ön segítségére van. 

Több kiegészítőt is csatlakoztathat hozzá, melyeket külön tud megvásárolni: MMC-BVS3 daráló feltét, MMC-TPC szélesmetélt készítő, MMC-SPC spagetti készítő, valamint MMC-GA4 húsdaráló tárcsa.

Több szöveg

Méretek

 • Űrtartalom: 4,5 l
 • Hosszúság: 305 mm
 • Szélesség: 420 mm
 • Magasság: 372 mm

Műszaki adatok

 • Csatlakoztatási teljesítmény: 700 w
 • Motortípus: Váltakozó áramú (AC) motor
 • Palást anyaga: alumínium
 • Teljesítmény: 800 W
 • Súly (kg.): 8

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Elhelyezés: Szabadonálló

Gorenje

Gorenje - méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést. A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengeren túlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken. A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között. Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz