Azonosító: 14803

Skil Szúrófűrész 4285 AA (F0154285AA)

13.200 Ft
132
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
132
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Skil Szúrófűrész 4285 AA (F0154285AA) nagy teljesítményű, kompakt kialakítású és kis súlyú, ez által a barkácsolók kedvencévé válhat. A 6 méter hosszú tápkábel fokozza a munkaszabadságot. Maximális fűrészelési kapacitása fában 45 mm, alumíniumban 6 mm, acélban 4 mm. A lökethossz 18 mm. A porelfúvó biztosítja a munkafelület jó láthatóságát. A szúrófűrész ideális egyenesen és ívelt vágások készítésére. Laminált padló, lapok, gerendák, csövek és egyebek vágására használható. Az állítható talplemez ferde vágásokat is lehetővé teszi 45°- ig. Az alacsony fogyasztás, a kis anyagfelhasználás és a hatékony motor a készülék előnyeit fokozza. 

A szúrófűrészt három fűrészlappal szállítjuk: 1 db finom, fához fűrészlap; 1 db közepes, fához; ívelt, fához fűrészlap.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Szögbeállítás: 45°-ig
 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1,4 A
 • Löketszám üresjáratnál: Fűrészlap sebessége 3.000 löket/perc
 • Feszültség és frekvencia: 220-240 V / 50-60 Hz
 • Lökethossz: 18 mm
 • Vágási mélység fában: 45 mm
 • Vágási mélység acélban: 4 mm
 • Vágási mélység alumíniumban: 6 mm
 • Súly (kg.): 0
 • Gép súlya (kg.): 1.3

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Skil 4285 szúrófűrész
  Hatszögletű kulcs
  Fűrészlap (finom, fához)
  Fűrészlap (közepes, fához)
  Fűrészlap (ívelt, fához)
  Használati utasítás

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz