Azonosító: 14797

Skil Szablyafűrész 4600 AA (F0154600AA)

20.500 Ft
205
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
205
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Skil Szablyafűrész 4600 AA (F0154600AA) ideális többféle alkalmazáshoz, így az otthoni és ház körüli fűrészelés nem okozhat problémát. Akár ágak, csövek, gerendák vagy laminált padló vágásához is használható. Egy szablyafűrészt és egy szúrófűrészt kombinálva testesíti meg az ideális barkácseszközt, amelyet a fogantyú finom elcsúsztatásával változtathat. A munkavégzést megkönnyíti a rögzítőgomb, a kétujjas kapcsoló és a 3 m hosszú hálózati kábel. Az erős 400 W- os motorjával és 18 mm- es lökethosszával ideális gyors fűrészeléshez, a beépített porfúvó pedig a munkaterületet teszi mindig jól láthatóvá. A szablyafűrész stabilitását és a pontosságát a robusztus alumínium alaplap garantálja. 

Fűrészkapacitás fában (szablyafűrész): 80 mm 
Fűrészkapacitás fában ( szúrófűrész): 80 mm 
Fűrészkapacitás ágátmérőben: 80 mm 
Fűrészkapacitás alumíniumban: 12 mm 
Fűrészkapacitás fémben: 8 mm 

A csomag háromféle fűrészlapot tartalmaz, fához, csigavonalhoz és nyeséshez.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 400 W
 • Feszültség és frekvencia: 220-240 V / 50-60 Hz
 • Lökethossz: 18 mm
 • Vágási mélység fában: 160 mm
 • Vágási mélység alumíniumban: 25 mm
 • Feldolgozható anyag: fa, alumínium, fém
 • Max. vágási kapacitás, alumínium (200 N/mm²): 12 mm
 • Súly (kg.): 0
 • Gép súlya (kg.): 1.4

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  Skil 4600 szablya- és szúrófűrész kombináció
  Szúrófűrészlap (fa)
  Szúrófűrészlap (görbék)
  Szablyafűrészlap (fa)
  Hatszögletű kulcs
  Használati utasítás

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz