Azonosító: 14722

Hauser vízforraló JK-905

4.990 Ft
db

Hauser vízforraló JK-905. A készülékkel gyorsan és könnyedén felmelegítheti a benne lévő vízmennyiséget teájához, kávéhoz. Űrtartalma 1,5 liter és vízszintjelző ablaka segíti Önt, a szükséges mennyiség meghatározásában. 

A vízforraló digitális szűrőcsere jelzővel, vízszűrő szitával, kábeltartóval és biztonsági kapcsolóval is felszerelt. Teljesítménye 2200 W.  

A hordozható, műanyag kancsó, 360°-ban forgatható. Működésjelző lámpával ellátott. Automata és manuális módon is kikapcsolható. A vízforraló rejtett fűtőbetéttel és víz nélküli működés elleni védelemmel is rendelkezik.

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom: 1.5 l

Műszaki adatok

  • Szín: Kék
  • Teljesítmény: 2200 W
  • Súly (kg.): 1.7

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Hauser Aqua OptimaTM filter.

HAUSER

Főzés, párolás, melegítés, sütés... a Hauser a háztartási kisgépek között a hagyományosan magas minőséget, megbízhatóságot és praktikusságot képviseli.
A Hauser alapelvei ma is ugyanazok, mint amit az alapítói több mint két évtizede lefektettek: bizalom, munka, innováció. A Hauser háztartási- és szórakoztató elektronikai termékek gyártásakor különösen odafigyelnek a minőségre: a meghibásodási arány nem éri el a 2%-ot.
A Hauser Magyarország Kft. jelenleg 4 országban képviselteti magát: Magyarországon kívül még Szlovákiában, Romániában és Csehországban is jelen van.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz