Azonosító: 14714

Hauser univerzális robotgép FP-751

16.690 Ft
166
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
166
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Hauser univerzális robotgép FP-751. A készülék segítségével készíthet tölteléket, dagaszthat tésztát, szeletelhet és apríthat zöldséget, gyümölcsöt, facsarhat citrusféléket, továbbá turmixokat. Teljesítménye 500 W. 

Az aprító edény űrtartalma 2 liter, míg a turmixkehely 1,8 liter. A robotgép működtetése során 2 + pulzáló üzemmódok közül választhat. A turmixhoz tartozékként jár egy kehely, citrusfacsaró, habverő korong, durva és finom reszelők, vastag és vékony szeletelő, valamint dagasztó és aprító kés.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Szín: Fehér
  • Teljesítmény: 500 W
  • Súly (kg.): 4.35

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Elhelyezés: Szabadonálló

HAUSER

Főzés, párolás, melegítés, sütés... a Hauser a háztartási kisgépek között a hagyományosan magas minőséget, megbízhatóságot és praktikusságot képviseli.
A Hauser alapelvei ma is ugyanazok, mint amit az alapítói több mint két évtizede lefektettek: bizalom, munka, innováció. A Hauser háztartási- és szórakoztató elektronikai termékek gyártásakor különösen odafigyelnek a minőségre: a meghibásodási arány nem éri el a 2%-ot.
A Hauser Magyarország Kft. jelenleg 4 országban képviselteti magát: Magyarországon kívül még Szlovákiában, Romániában és Csehországban is jelen van.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz