3x SuperShop pont
 

Azonosító: 14713

Hauser gyümölcscentrifuga JES-565

9.490 Ft
282
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
282
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Hauser gyümölcscentrifuga JES-565. Működtetés során két sebességi fokozat közül választhat. Teljesítménye 500 W. A gyümölcshús tartály űrtartalma 1,5 liter, míg a gyümölcslé tartálya 0,8 liter. Adagoló csöve 6,5 cm széles. 

A gyümölcscentrifugát könnyedén szétszerelheti és tisztán tarthatja. Mikrohálós szűrőkosara és vágókése rozsdamentes acélból készült. Biztonsági zárral is ellátott, valamint csúszásmentes talpának köszönhetően biztosan áll az asztalon, konyhabútoron.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Szín: Fekete
  • Teljesítmény: 500 W
  • Súly (kg.): 2.7

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

HAUSER

Főzés, párolás, melegítés, sütés... a Hauser a háztartási kisgépek között a hagyományosan magas minőséget, megbízhatóságot és praktikusságot képviseli.
A Hauser alapelvei ma is ugyanazok, mint amit az alapítói több mint két évtizede lefektettek: bizalom, munka, innováció. A Hauser háztartási- és szórakoztató elektronikai termékek gyártásakor különösen odafigyelnek a minőségre: a meghibásodási arány nem éri el a 2%-ot.
A Hauser Magyarország Kft. jelenleg 4 országban képviselteti magát: Magyarországon kívül még Szlovákiában, Romániában és Csehországban is jelen van.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz