Azonosító: 14712

Hauser univerzális mixer HB-982

9.490 Ft
db

Hauser univerzális mixer. Ez a nagy teljesítményű, 800 W-os robotgép felszerelt egy 500 ml-es aprító tállal, egy habverő feltéttel, valamint egy keverő pohárral. Extra halk működésű, így nem fogja zavarni sem Önt, sem családját használat során.  

A robotgép segítségével készíthet turmixokat, pépes ételeket, de zöldségeket, húsokat, vagy magvakat is darabolhat vele. Keverőszára rozsdamentes acélból készült, melyet nyugodtan használhat forró ételek pürésítéséhez. A mixer sebességét fokozatmenetesen szabályozhatja, valamint pillanatkapcsoló is található rajta.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 800 W
  • Súly (kg.): 1.1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Elhelyezés: Szabadonálló

HAUSER

Főzés, párolás, melegítés, sütés... a Hauser a háztartási kisgépek között a hagyományosan magas minőséget, megbízhatóságot és praktikusságot képviseli.
A Hauser alapelvei ma is ugyanazok, mint amit az alapítói több mint két évtizede lefektettek: bizalom, munka, innováció. A Hauser háztartási- és szórakoztató elektronikai termékek gyártásakor különösen odafigyelnek a minőségre: a meghibásodási arány nem éri el a 2%-ot.
A Hauser Magyarország Kft. jelenleg 4 országban képviselteti magát: Magyarországon kívül még Szlovákiában, Romániában és Csehországban is jelen van.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz