Azonosító: 14460

Honeywell Evohome zónamenedzser alapcsomag ATP921G2034

58.500 Ft
585
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
585
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Honeywell Evohome zónamenedzser alapcsomag ATP921G2034. A készlet tartalmaz egy ATC928 Evohome zónamenedzsert, egy BDR kapcsoló modult, valamint egy ATF100 asztali töltőállványt. 12 zónával rendelkezik, hőmérséklet és idő szerint, emellett melegvíz készítés időprogram is található benne. 

A zónák idő és hőmérséklet szabályozás tekintetében egymástól függetlenek. Képernyőjét egyszerűen kezelheti, mivel színes, érintőképernyős és háttérvilágítással is felszerelt. A zónamenedzser ellátásáért hálózat (230 V/ 50 HZ), valamint 2 db újratölthető niMH akkumulátor és töltőállvány felelnek, melyek tartozékként járnak a termékhez. 

A termosztát frekevencia tartománya 868 MHz. A készülék további előnyös tulajdonsága, hogy külön beszerezhető Gateway eszközök segítségével, csatlakoztathatja modemhez vagy routerhez és így okostelefonról és tabletről is vezérelheti. A falra felszerelhető kapcsolódó egység tápellátása 230 V~ / 50 Hz / 5 A.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Energiaellátás: Akkumulátor + hálózat
  • Súly (kg.): 0.33

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.
A vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz