Azonosító: 14459

AIR-O-SWISS automata ultrahangos párásító U650B fekete

76.990 Ft
769
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
769
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az AIR-O-SWISS automata ultrahangos párásító U650B hideg vagy langyos párásításra használható. A készülék automatikusan kiszámítja az ideális páratartalmat, figyelmeztet a karbantartásra és Salvus inhalálásra is alkalmas. 

Működése során mikroszkopikus cseppekre porlasztja el a vizet, majd ez a porlasztott víz rögtön eloszlik a levegőben, ez által kiváló páratartalommal ellátott levegő keletkezik. A páraszintet egyéni igények szerint szabályozhatja a még komfortosabb környezet elérése érdekében. A párásító lekapcsolódik amikor elérte a beállított páratartalmat, majd ha az csökken, akkor újra bekapcsol. Az érintőgombos kezelőfelületen beállítható minden paraméter, továbbá a nagyméretű kijelző szemlélteti is azt. Használata csak tiszta ivóvízzel vagy salvus vízzel történjen, maximum 30 m2 helységben. Az ultrahangos párásító automata működéssel, páratartalom kijelzéssel, állítható fényerővel, éjszakai üzemmóddal, karbantartás figyelmeztetővel, előmelegítéssel és időzítő funkcióval felszerelt. Az aranybevonatú ultrahang porlasztó egység és a rozsdamentes acél ultrahangház hosszabb élettartamot és megbízható működést garantál. A kettős párakifújó tető még egyenletesebb páraelosztást biztosít a helyiségben. 

A karbantartás figyelmeztető 2 hét használat után megjelenik a kijelzőn, ekkor tisztítás szükséges, amelyet vízkövesedés esetén 20%- os ecettel távolíthat el. Érdemes hetente kiöblíteni a készüléket. A nagyobb higiénia eléréséhez az Ionizált ezüst rudat (ISS) használja.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 280 mm
  • Szélesség: 240 mm
  • Magasság: 350 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 40 W
  • Víztartály űrtartalma: 5,5 L
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Megjelenés

  • Szín: Fekete

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz