Azonosító: 14458

Honeywell vezeték nélküli csengő DC313S

7.190 Ft
71
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

Honeywell vezeték nélküli csengő DC313S. Egyszerűen üzembe helyezheti ezt a készüléket otthonában, nem kell vezetékekkelbajlódnia. Oda helyezi lakásában ahova csak szeretné. A csengő hallótávolságának értéke 80 méter, míg wireless távolságamaximum 150 méter. LED világítással is ellátott.

6 dallam közül választhatja ki, az Önnek leginkább tetszőt.A készülék hangereje 84 dB, frekvenciája 868 MHZ.A csengő 4 x AA (LR6) 1,5 V-os elemmel működtethető, ezek nem tartozékok, míg a nyomógomb egység ellátását1 x CR2032 3 V-os elem biztosítja, mely tartozékként jár a termékhez.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Tulajdonságok:
    • csengő tápellátás: 4 x AA (LR6) 1,5 V elem (nem tartozék)
    • nyomógomb tápellátás: 1 x CR2032 3 V elem (tartozék)

    Nyomógomb: IP55 védett.
  • Súly (kg.): 0.3

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.
A vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz