Azonosító: 14455

Boneco HEPA filteres légtisztító P500

185.000 Ft
1850
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1850
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Boneco HEPA filteres légtisztító P500 készülék biztosítja a szoba levegőjének tisztán tartását, pollen mentesítését. Ezt a készülékben lévő HEPA szűrő ( nagy hatékonyságú részecske szűrő) biztosítja, mely a szennyeződések 99,97%- át kiszűri a levegőből. A vezérlést érintő kijelzős panelről, a termékhez hozzá tartozó távirányítóról vagy okostelefonról tudja működtetni. A hálózatról működtethető légtisztító légtisztítási teljesítménye 280 m3/h CADR. Maximum légszállítás 300 m3/h. Megfelelő helyiségméret, amelyben kiválóan használható 28 m2/ 80 m3. 

További hasznos tulajdonságai a filteres légtisztító készüléknek a Sleep Mode- csendes üzemeltetés, Power Mode- extra gyors légtisztítás, Auto Mode automatikus működés a légszennyezettségnek megfelelően.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 224 mm
  • Szélesség: 450 mm
  • Magasság: 642 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 30 W
  • Súly (kg.): 8.2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Boneco

A svájci márkának a legfontosabb divíziója légkezelő üzletág, a BONECO-nál  szakma iránt elkötelezett mérnökök dolgoznak nap-mint-nap , hogy a világon elérhető legyen a svájcihoz hasonlatos, közismerten kiváló minőségű levegő. Éppen ezért a otthoni és irodai felhasználásra fejleszt és gyárt légtisztító, és párásító készülékeket. A sok kutatómunka és a svájci precizitás eredményként valamint a kereskedelem fejlődéseként mára két a hightec párásító és légtisztító készülékek gyártásában egyik legjobb a vállalat. 

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz