Szabó Péter és Hoitsy György gazdagon illusztrált könyve részletesen megismertet a Magyarországon kapható valamennyi édesvízi és tengeri hallal.
Gasztronómiai kislexikon és szakácskönyv egy kötetben, a magyar halfogyasztók alapkönyve.
Címszavai:
- Mire kell ügyelni halvásárláskor?
- Az omega-3 zsírsavakról általában
- Kalóriatáblázat
- Főzőiskola, az ízek és a borok világa
- A halfajták bemutatása
- Ínycsiklandó receptek borajánlóval
- Receptmutató
A második kötetben sok izgalmas halételt kínálunk Önöknek. Számos rég elfelejtett receptet, többféle halászlevet, sütőben és serpenyőben sütött finomságokat gyűjtöttünk egy csokorba. Megtalálják...
A paleolit diéta - nem is igazi „diéta”. Legalábbis ez derül ki Mezei Elmira legújabb szakácskönyvéből, amellyel eloszlatja a paleo elvek szerinti sütéssel-főzéssel kapcsolatos, szokásos...
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a...