Azonosító: 14413

Honeywell vezeték néküli csengő DC313SP2

9.490 Ft
94
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

Honeywell vezeték nélküli csengő DC313SP2. Egyszerűen üzembe helyezheti ezt a készüléket otthonában, nem kell vezetékekkelbajlódnia. Oda helyezi lakásában ahova csak szeretné. Hatótávolsága maximum 80 méter, hangereje 84 dB. Frekvenciaértéke 868 MHz. 

A csengő beltéri egységének tápellátásáért 230 V/ 50 Hz hálózat felel. A nyomógombot 1 x CR2032 3 V elem működteti, mely tartozék a csengőhöz. 

A készülék további előnyös tulajdonságai közé tartozik a LED keretvilágítás, a 6 dallam közül kiválaszthatócsengőhang, valamint a maximum 150 méteres wireless távolság.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Méréshatár: 80 méter
  • Energiaellátás: Elemes, hálózati
  • Tulajdonságok: Nyomógomb IP55 védett.

    Nyomógomb tápellátás: 1 x CR2032 3 V elem (tartozék)

  • Súly (kg.): 0.28

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Alkalmazási területek:

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.
A vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz