Azonosító: 14399

Bosch AQT 33-11 magasnyomású mosó szett (06008A7602)

32.990 Ft
329
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
329
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch AQT 33-11 magasnyomású mosó kis súllyal és kompakt kialakítással készült. 1300 wattos motorjának, 110 baros nyomásának és a 40°C- os befolyási hőmérsékletének köszönhetően könnyedén távolíthatja el a szennyeződéseket. A tömlő PVC anyagból készült, 5 méter hosszú. A maximális víz szállítási mennyisége 330 l/óra. Beépített tartozéktartóval felszerelt, ez által egy helyen rendszerezve tárolhatja a hozzá tartozó eszközöket. További előnye, hogy vízszűrő rendszerrel, automata leállító rendszerrel, SDS- rendszer gyorscsatlakozókkal, mosószer adagolóval és önálló felszívási funkcióval rendelkezik. Az 5 méteres hálózati kábel által kiterjed a takarító távolság. A magasnyomású mosó kiválóan alkalmas különféle kerti gépek, járművek, kerti berendezések, járda és térkő tisztítására. Így is ismerheti: gázborotva, sterimo, sterimob, mobil sterilizáló.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 1300 W
  • Áramellátás: Hálózati
  • Max. nyomás: 110 Bar
  • Maximális szállítási mennyiség: 330 l/h
  • Maximális befolyási hőmérséklet: 40°C
  • Kábel hossz: 5 m
  • Tömlőhossz: 5 m
  • Súly (kg.): 6

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz