Azonosító: 14345

E/5100 Express Forrasztókészlet (perzselő)

11.990 Ft
119
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
119
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az E/5100 Express Forrasztókészlet (perzselő) sárgaréz fejjel készült. Égési hőmérséklete max 1850°C. Átmérője 18 mm. Gázfogyasztás 312 g/h. A forrasztó 1,5 méteres tömlővel felszerelt. Kiválóan használható a különböző építési, szigetelési, tetőfedési munkálatokra, de akár jégolvasztásra is. A készülék kizárólag bután gázpalackokkal működtethető. A gázperzselő nyomásszabályozó nélkül nem használható! A normál 30-50 mbar nyomásszabályozók alkalmazása nem elegendő, javasoljuk a nagyobb tartományban állítható pl: 0-6 bar nyomásszabályozókat.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 1,5

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 4,3 kW
  • Gáztípus: PB-gáz
  • Gáznyomás: 1 - 3 bar
  • Gázfogyasztás: 312 g/h
  • Súly (kg.): 0.44

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Gázzal működő készülékek esetén fokozottan figyelni kell a tömítések épségére, a készülék gáztömörségére. Használat közben a nyílt égésterű készülékek a helyiség levegőjét használják, Így fontos a légutánpótlás!

Express

A Guilbert Express 1905-ben alakult francia cég, mely forrasztó berendezésekre szakosodott. Egy kis családi vállalkozásból nőtte ki magát. Az első szabadalmat Guilbert Leo vezette be a piacra. E szabadalmak száma évről évre csak nőtt, melyek megkönnyítették a felhasználók életét. Az Express márkájú termékeket számos szakember tudja hasznosítani igen változatos tevékenységi ágazatokban. (építőipar, mezőgazdaság) A termékek több, mint harminc országban, öt kontinensen jelen vannak. Minden országban sikerült alkalmazkodni a sajátos nemzeti előírásokhoz (gázpalack csatlakozó , szabályozók stb.)  Figyelem, megértés és innováció. Ez a 3 szó az alapja a Guilbert Express sikerének.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz