3x SuperShop pont
 

Azonosító: 14126

Boneco hibrid párásító és légtisztító H680

319.990 Ft
9597
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
9597
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Boneco H680 hibrid légtisztító és párásító elsődleges funkciója a párásítás, ám mindamellett HEPA szűrővel ellátott, hatékony légtisztító egység is megtalálható e készülékben. A készülékben egy hibrid szűrő található, mely a HEPA szűrő és az aktív szénszűrő kombinációja.  

A hibrid párásító 100m² (belmagasság max 2,5 m) helyiségméretig alkalmas párásításra. Ezáltal ideális nagyobb lakóhelyiségek és irodák levegőjének javítására. Hightech, mivel a készülék formai és tartalmi kialakítása a legmodernebb elvárásoknak megfelel. Digitális, öntisztító, több üzemmód, köztük automata üzemmód, távirányítós.  

A Boneco H680 légtisztító és párásító több üzemmóddal is rendelkezik. Éjszakai, baby, csak párásítás, csak légtisztítás és automatikus üzemmódokkal mindig az Ön igényeihez igazodik mind a párásítás, mind a levegő tisztaság terén. Rendkívül csendes, éjszakai üzemmódban >25 dBA.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 347 mm
  • Szélesség: 435 mm
  • Magasság: 490 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 45 - 180 W
  • Víztartály űrtartalma: 10 L
  • Súly (kg.): 10

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Boneco

A svájci márkának a legfontosabb divíziója légkezelő üzletág, a BONECO-nál  szakma iránt elkötelezett mérnökök dolgoznak nap-mint-nap , hogy a világon elérhető legyen a svájcihoz hasonlatos, közismerten kiváló minőségű levegő. Éppen ezért a otthoni és irodai felhasználásra fejleszt és gyárt légtisztító, és párásító készülékeket. A sok kutatómunka és a svájci precizitás eredményként valamint a kereskedelem fejlődéseként mára két a hightec párásító és légtisztító készülékek gyártásában egyik legjobb a vállalat. 

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz