3x SuperShop pont
 

Azonosító: 14119

Boneco légtisztító 2055D

109.990 Ft
3297
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
3297
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Boneco légtisztító 2055 D. A készülék tisztít és fertőtlenít, mely önműködő és csendes, így ideális otthonában, munkahelyén történő használatra. Elektronikus rendszere még hatékonyabb tisztítást segít elő, emellett könnyedén tisztán tarthatja. A készülék teljesítménye 24 W, víztartálya 4,5 +3 l. A gép zajszintje <25/43 dBA. Hálózati értéke 230V/ 50 H. Párásító képesség 300 g/h. 

A készülék illóolaj adagolóval is ellátott. A vizet természetes módon keresztül, levegőn keresztülvezetve tisztítja meg. Az elektromos vezeték hossza 2 méter. A légtisztítón digitális páraszintkijelző található. A higrosztátat is beprogramozhatja, melynek értéke 30-70°C közé eshet, vagy folyamatosan üzemelhet. Mikor a víztartály kifogy automatikusan kikapcsol a készülék. 

A párásítást 16 nedvesítő tárcsa végzi, melyekről a víz elpárolog, a megmaradt vízkövet azonban könnyedén, ecet segítségével lemoshatja. Önszabályozó készülék, minél szárazabb levegő van, annál több nevesség fog elpárologni a készülékből. A víztisztaság megtartására speciális ionizáló ezüstrúddal rendelkezik a légtisztító.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 380 mm
  • Szélesség: 320 mm
  • Magasság: 425 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 24 W
  • Súly (kg.): 7.8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Megjelenés

  • Szín: Fehér

Az Európai Központi Allergiakutató Alapítvány (ECARF) ajánlásával.
ISS antibakteriális rendszer. 

Figyelmeztető jelzések: Évente a ISS Ezüstrúd cseréjére ( B )Kéthetente a rendszeres takarításra ( A )a víztartály kiürülésekor ( D )

Boneco

A svájci márkának a legfontosabb divíziója légkezelő üzletág, a BONECO-nál  szakma iránt elkötelezett mérnökök dolgoznak nap-mint-nap , hogy a világon elérhető legyen a svájcihoz hasonlatos, közismerten kiváló minőségű levegő. Éppen ezért a otthoni és irodai felhasználásra fejleszt és gyárt légtisztító, és párásító készülékeket. A sok kutatómunka és a svájci precizitás eredményként valamint a kereskedelem fejlődéseként mára két a hightec párásító és légtisztító készülékek gyártásában egyik legjobb a vállalat. 

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz