2x SuperShop pont
 

Azonosító: 14102

Steba elektromos grill kerámia felülettel VG400

99.990 Ft
89.991 Ft
Megtakarítás: 9.999 Ft
1798
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1798
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Steba VG400 elektromos grill ideális akár a konyhában, a kertben vagy teraszon. Lábait könnyedén lecsatlakoztathatjuk, ez esetben beltéren, az asztalra téve, tálalhatunk is rajta. A rácsos felületen süthet zsírosabb húsokat, a sima felületen zöldséget, sajtot, halat, tengergyümölcseit. Low-Fat technológiával a zsiradék a gyűjtőtálba folyik. A grill 2200 W-os teljesítménye garantálja a hatékonyságot. A grillsütő nem csak extra nagy grillfelülete miatt egyedülálló, kerámia bevonatának köszönhetően egyedülálló és innovatív is egyben  

A Steba VG400 elektromos grill üveg fedele a konyhában megakadályozza a kifröcsögést, a kertben szélfogóként használható. Könnyen tisztítható tapadásmentes bevonattal rendelkezik. Egyenletes hőmérséklet az egész alumínium öntvény grillfelületen, és gyors felfűtés az integrált fűtőszálnak köszönhetően. A sütési hőmérséklet termosztáttal szabályozható, melynek jelentősége az optimális grill élmény elérésénél mutatkozik. A megfelelő hőmérsékletet, a fedélen található hőmérőn folyamatosan nyomon követhető. A gőzkiengedő szeleppel szabályozhatja a fedél a párolás grillezés arányát. A biztonságos használatot segíti, hogy a fedél fogantyúja hőszigetelt.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 600 mm
  • Szélesség: 650 mm
  • Magasság: 1060 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 2200 W
  • Főzőfelület: 53,5 cm átmérő
  • Súly (kg.): 12.3

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Elhelyezés: Asztali

Üzemmódok

Steba

STEBA a Grillspecialista szlogennel fémjelzett cég mára imázsváltáson esett át, és a grill készülékek gyártásán túl más háztartási készülékeket is forgalmaz. Praktikus gépek széles választéka várja, hogy az Ön segítségére legyen a konyhában! Ezek a megbízható készülékek gondoskodnak az Ön kényelméről, időt és energiát takarítva meg a konyhai előkészületek, valamint a sütés-főzés során. A konyhagépek kialakításakor nem csak a modern forma és az esztétikai szempontok álltak a figyelem középpontjában, hanem az egészséges táplálkozás is.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz