3x SuperShop pont
 

Azonosító: 14100

Steba ventilátor VT 3

34.990 Ft
31.491 Ft
Megtakarítás: 3.499 Ft
942
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
942
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Steba ventilátor VT 3. A készülék 3 fokozattal rendelkezik. Magassága 44,5 cm, szélessége 40 cm, míg hossza 35 cm, nem foglal sok helyet, így könnyedén szállíthatja, tárolhatja, első osztályú asztali ventilátornak is. Teljesítménye 60 W, légáramjának értéke 10 méter. Ez a gép keringeti a levegőt és nem hűti, melynek köszönhetően nem keletkeznek a légkondíció által fellépő kellemetlen tünetek.  

A Steba VT3 ventilátort használhatja otthonában, munkahelyén, nehezen szellőző szobákban, például pincékben, galériákban, tetőterekben, falszárításhoz, páramentesítéshez. Télen is használhatja, mindössze helyezze függőleges helyzetbe a készüléket, ami a melegebb levegőt fentről a padló irányába keveri. A ventilátort könnyedén tisztán tarthatja, csak porszívózza ki a rácsokon lerakódott port.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 350 mm
  • Szélesség: 400 mm
  • Magasság: 445 mm

Műszaki adatok

  • Ventilátor fokozatok: 3
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Steba

STEBA a Grillspecialista szlogennel fémjelzett cég mára imázsváltáson esett át, és a grill készülékek gyártásán túl más háztartási készülékeket is forgalmaz. Praktikus gépek széles választéka várja, hogy az Ön segítségére legyen a konyhában! Ezek a megbízható készülékek gondoskodnak az Ön kényelméről, időt és energiát takarítva meg a konyhai előkészületek, valamint a sütés-főzés során. A konyhagépek kialakításakor nem csak a modern forma és az esztétikai szempontok álltak a figyelem középpontjában, hanem az egészséges táplálkozás is.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz