Azonosító: 14068

Bosch PSR Easy Li Exkluzív akkus fúrócsavarozó (0603985005)

22.590 Ft
225
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
225
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PSR Easy Li Exkluzív akkus fúrócsavarozó (0603985005) Li-ion technológiájának köszönhetően a kategória egyik legkönnyebben kezelhető készüléke, továbbá mindig használatra kész, nincs önkisülés és memóriaeffektus. Csekély súlya és SoftGrip markolata által könnyű munkavégzést biztosít. Az akkufeszültség 10,8 V, az akkukapacitás 1,5 Ah. Maximum csavar átmérő 6 mm. 
A Bosch PSR Easy Li akkus csavarozóval akár 200 csavarozást is végezhet egy töltéssel. A töltési idő 3 óra. A beépített Power Light LED mindig jól láthatóvá teszi a munkafelületet. 

A csomag tartalmazza a csavarozó készüléket, a töltő berendezést, egy dupla csavarozóbitet, amelyeket egy praktikus műanyag kofferban szállítunk.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Akkumulátor
  • Akkufeszültség: 10,8 V
  • Üresjárati fordulatszám: 0-700 ford/perc
  • Maximális forgatónyomaték: 9/25 Nm
  • Nyomatékfokozat: 10 + 1
  • Max. furat-Ø acélban: 6 mm
  • Max. furat-Ø fában: 20 mm
  • Súly (kg.): 0
  • Gép súlya (kg.): 0.9

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz